19-10-10

Veranderingen op de Hoge Barriere.

 

Beelden van de wijk

1)1038.jpg

1)1039.jpg

Als een pakketje van die buizen een maand voor uw raam ligt, dan ben je blij dat ze gebruikt worden..je ziet geen scheet, en veel licht krijg je ook niet meer binnen ..

1)5805.jpg

 Overal zijn ze wel ergens bezig op onze wijk..., en best nog goed opletten ook.

1)5808.jpg

wagenmakersstr..jpg

De zijstraten zijn ook al aan de beurt, zoals hier de wagenmakersstraat...

IMG_1351.jpg

 

okt.2010-1349.jpg

 

Ook de slachterstraat krijgt zijn deel..

IMG_5800.jpg

 

Hier hield de garage Opel het voor bekeken, maar op dit belangrijk shoppingdeel van de torhoutsesteenweg blijven de handelspanden niet lang leeg, en binnenkort zal daar dus een nieuwe vestiging van de winkelketen Colruyt  openen.
Er zullen dan wel veel winkels in de nabijheid zijn, Aldi, Spegelaere, Lidl, Delhaize, en nu nog Colruyt... hou daartegen maar eens uw hoofd boven water als kleine zelfstandige winkelier.
Waar is de tijd dat er een verbod was om in de Oostendese hallen, iets verderop een shoppingcenter te maken ter bescherming van de winkels in het centrum.
Tijden veranderen snel.

IMG_5797.jpg

 

 

torhoutse-steenweg,-.jpg

Gelegen bij de Hoge Barriere , net over Placora.   

torhouse-steenweg-oostende.jpg

 

Commentaren

Geachte,ik woon in de kastanjelaan 9 dit is op de hoek van de kastanjelaan en de lindenlaan.
wegens werken op de torhoutsesteenweg en bijbehorende zij straten rijden ze met een tractor bij het indraaien steeds over het plankier en deze zal in de korste keren kapot gereden zijn ik vraag mij af wie voor deze kosten zal opdraaien en wat indien er iemand valt en hun been breekt(of erger)

henri claeys.

Gepost door: CLAEYS HENRI | 02-02-11

Geachte
indien er iets schort aan de staat van de weg, bv. gaten, verzakkingen, ophopingen, scheuren, dan kan u dit via http://www.meldpuntwegen.be/ signaleren, die de bevoegde diensten zal contacteren.
Je kan ook vlot een signaalkaart invullen bij de stadsdienst; http://digitaalloket.oostende.be/EloketDetail.aspx?id=65 , daar vul je de gevraagde gegevens in en de zaak wordt bekeken.
Groeten Webmaster.

Gepost door: roysfoto | 03-02-11

De commentaren zijn gesloten.