12-04-08

Appartement aan de kust...

 

Appartement kopen, een avontuur ?

Waarschijnlijk is er toch op St. Jan- Hoge Barrière  iets mis met dit bouwwerk volgens in en  omwonenden. ( Een van de paddestoelen in Oostende, en zo zijn er wel meer) In het 5 jarig bestaan zijn bijna alle appartementen al terug doorverkocht, sommige zelfs meermaals, en zelfs de huurders blijven er niet lang.  Konstant zijn er wel meerdere te koop,  Je moet dan maar uw zuurverdiende centjes in een appartement gestoken hebben , vreemd niet.

Ook op de wijk Sint Jan zie je meer en meer oude eengezinwoningen tegen de vlakte gaan om plaats te maken voor appartementsgebouwen, net alsof Oostende enkel denkt aan uitbreiden...en waar zelf waardevolle panden het moeten afleggen tegen deze bouwwoede.

En zoals je kan zien , ook daar vegen ze hun frak aan de parkeer richtlijnen.

 

sintjan5

Wijk Sint Jan Oostende, Hoge  Barrière,   een fijne streek om te wonen. 


Commentaren

Brol op de huizenmarkt De staat zou beter eens de kwalitiet van de appartemensgebouwen meer controleren. Zowel op het vlak van warmte, maar ook van geluidsisolatie.
Want het is geen lachertje als iedereen in het blok het hoort als iemand zit te 'Kakken' ;-) sorry voor het woord, maar het is gewoon zo.
En dat voor prijzen die de spuigaten uitlopen, gewoon die appartementen links laten liggen.
Voor je koopt, gaan praten met mensen die al wonen in een bouw van de promoter of aannemer, en je weet wel welke je moet mijden.

Gepost door: Chris V | 14-04-08

De commentaren zijn gesloten.