22-02-08

De hoffelijke handelingen op de wijk vastgelegd

 

Zonder woorden.....

07.0208sony-+004

 R18.04.08-071

R17.04.08-031

Volgens de zender van de foto, stond er zelfs een blauw mannetje aan te bellen aan een huis, hij stond erbij, en keek ernaar...gelukkig stond hij niet in z'n neus te peuteren, zou ook een mooie foto opleveren ;-)))

 

hoffelijk5+


hoffelijke-medemensen3+

07.0208sony-+001

 Je kan alles aan uw laars lappen de dag van vandaag, de pak kans is minimaal, want de Men's in blue zitten allemaal achter hun bureau, of zijn gepensioneerd.

Deze beelden kan je dagelijks maken, en af en toe vullen wij ze aan.....

R12.03.08-039

hondendrollen1

Hondendrollen, en daar er geen of bijna totaal geen politie te bespeuren valt in de wijk St. Jan, kun je drollen te kust en te keur vinden, Ook op het ciruit leewerikkenstraat- Mariakerkelaan kun je regelmatig aangereden vogels vinden, er is zelfs al af en toe een nachtelijke omloop georganiseerd  in de wijk.

R12.03.08-041

Een mooie meeuw, een kleine wond aan de kop, slachtoffer van het verkeer in de Mariakerkelaan ?

R24.04.08-036

R24.04.08-039

Ook enkele toegestuurde foto's tonen eenzelfde vuile straat toestand. Het politioneel toezicht laat sterk te wensen over in   ' Oostende, een propere en nette stad'...............

 

R21.04.08-019

En terug een dode vogel in de Mariakerkelaan, de derde al, Ook met een kwetsuur aan de kop..... zou er dan toch een typetje met een luchtbuks de streek onveilig maken.

 

Commentaren

Tijd om even te werken Een schande is het, de politie zou beter eens wat meer aan de scholen staan, en wildparkeerders zonder pardon op de bon.
Ook zouden ze even op straat moeten komen, dan zullen ze zien omstreeks schooltijd hoeveel gehaaste madammen, onverantwoord snel door de leeuwerikkenstraat- Mariakerkelaan vliegen.
Met zopas nog een kind die meegesleurd is op het zebrapad, hoeveel er door de eenrichtings straten verkeerd rijden.
Ook de drollen affaire is bijlange nog niet opgelost.
En zelfs op tijd komen om op de schooluren het verkeer te regelen, kan blijkbaar niet.
Ook de verplaatsing van de zijkant naar het midden der baan is voor velen een zware vervelende opdracht.
Ik heb zelf gezien dat er een wagen doorreed terijl het de andere kant was die mocht doorrijden, en van de agente, enkel een 'HELABA'tot gevolg, om je krom te lachen, schrijven blauw dametje, enkel dat helpt!
Het is mooi zoals de stad opgefleurd wordt, maar dan moet je je inspannen om de boel ook veilig en netjes te houden.
Laat ons maar even agentje spelen, ik heb er dagelijks tientallen bij de frak(natuurlijk niet vanachter een of ander bureeltje, of bij mooi weer fietsend op de zeedijk.
Maar bij een ongeval vorig augustus, aan het kruispunt Koningstraat Van Iseghemlaan, dan waren er plots wel 11 agenten aanwezig...
Daar viel dan iemand aan de overkant met een rolstoel,gelukkig zonder erg, doordat de wagens geparkeerd stonden tot over de verlaagde voetpad afritten.
Maar daar hadden de heren geen ogen naar, en denk je dat die hinderende wagens een bon kregen, teveel werk nadien aan hun bureeltje zeker, want een bureeltje dient om te rusten, zodat ze fris en monter hun energie aan het zwart bijklussen na de dagtaak kunnen aanvangen.
Sorry, dat moest me even van het hart.

Gepost door: Miriam | 24-02-08

De commentaren zijn gesloten.